Tratamente Fitosanitare

tratamente fito

Tratamentele fitosanitare se aplica pe toata perioada anului tuturor tipurilor de plante – pomi fructiferi, arbori, arbusti ornamentali , trandafiri sau plante de apartament . Acestea sunt indispensabile pentru combaterea bolilor si daunatorilor. Iata cateva lucruri despre tipurile de tratamente fitosanitare si modul lor corect de aplicare.

Administrarea produselor de uz fitosanitar trebuie sa respecte strict anumite legi care tin in principal de protectia sanatatii consumatorului, de protectia florei si faunei terestre si acvatice, de schimbarea insusirilor naturale ale solului si multe altele. Legat de acest lucru, s-au intocmit regulamente privind fabricarea, comercializarea si utilizarea lor in agricultura.

O solutie este sa apelelati la persoane specializate si autorizate pentru a stabili tratamentele fitosanitare necesare plantelor tare dar si pentru aplicarea lor cu ajutorul echipamentelor corespunzatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>